Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Τάκης Γκόντης (βιογραφικό σημείωμα)

Ο Τάκης Γκόντης, (πραγματικό όνομα: Χρήστος Τότλης) γεννήθηκε το 1955 στη Φλαμουριά της Έδεσσας.  Υπάλληλος της ΔΕΗ μέχρι και το 1979. Το 1980 εργάζεται ως υπεύθυνος στο τμήμα φωτοσύνθεσης της νεοσύστατης τότε ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ. Από το 1988 ασχολείται με βιολογικές καλλιέργειες.

Έργα του:
·               Συλλογή διηγημάτων : Εκείνη ο Χριστός κι ο ένας. 1979.
·                Μυθιστόρημα: Η πολιτεία με τα τέσσερα παράθυρα. 1980
·               Διήγημα: Η άλλη εκδοχή 1998

Ποιητικές Συλλογές:

·               Η επιστροφή της Εκάβης (Γαβριηλίδης) 2014
·                Κολιμπρί (Γαβριηλίδης) 2012

·                Οραμάτων σκιές 1993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.