Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Επιστολες στο Αδειο Δωματιο (50)


Το Δειπνο

Η Προσκληση ηταν για Εκεινον. Ποιος Άλλος θα μπορουσε να παραστει στο Δειπνο. Μονο οι Δυο ειχαν απομεινει, αδιακρυτες μορφες οθνειων αλλογενων ειδωλων στην Τελικη Μαχη.
Οι ηχοι και οι Φωνες της αχτιδης ημερας ειχαν εξαφανιστει από την Μνημη Του. Μονο μια Ζυγαρια εστεκε αμιλητη στα Σπλαχνα του περιμενοντας το Νευμα.
Δεν ειχε αποφασισει όμως ακομα....Ποτε Αγγελος .. Ποτε Φιδι και το Μηλο στα Δαχτυλα Του ηδη σαπιζε.
Ακομα και Οι Εποχες Μεσα Του μπερδεμενες.....Μερικες τις ειχε φονευσει στους κοινους Ουρανους που αναβλυζαν φωτια και καπνο από το Θηριο που Εκεινος καλεσε.
Δεν γινοταν να ζησουν και οι Δυο..η Ζυγαρια αποψε θα εγερνε.
Δυο Φιγουρες φθισικες.......Ομοιες , από τον Ιδιο Πατερα μα άλλο Υλικο.


Δυο Αδερφοι ετοιμοι για Φονικο....να πασχιζουν για την Αγαπη Του.

Η Σιωπη τριγυρνα μωραμενη και οι Δυο ετοιμαζονταν για την τελευταια Τραπεζα.
Την εκτη ωρα το Σημαντρο ηχησε.
Ψιθυροι των Πιστων αλλαζαν την Ροη της Θαλλασας στην αγρυπνια των Αστρων. Εκσταση και αβασταχτος Μυστικισμος καθως ο Ηλιος εδυε στην σκια του Τελευταιου Δειπνου.

Της αποριας το περιθωριο εμενε αναπαντητο, αφηνε ανερμηνευτο το Εξ' Ουρανου δεδομενο της Ανθρωπινης Αμαρτιας.
Αιχμαλωτοι κηρυγμενου Πολεμου. Τετραποδα πειραματοζωα δηλητηριασατε τον Ηλιο. Ποιος θα σας οδηγησει στα Εδωλια της Νυρεμβεργης.......Ποιος θα σας χαρισει Συγχωρεση.
Εμπνευσμενοι Αυτοκρατορες, εν δυναμει Θεοι εθισμενοι στο πιο δυνατο Οπιο......Την Ματαιδοξια.
Λησμονησατε να αγαπατε.....ξεχασατε να αντεχετε. Μεγαλωσατε Τερατα μεσα από την Σαρωτικη Λαιλαπα των Επιθυμιων Σας. Υιοι χωρις Μητερα......Θυγατερες διχως Πατερα.
Σε έναν στενομακρο Διαδρομο Απογειωσης ορατε τα Φωτα των Ανιερων Φαντασιωσεων να μουγκριζουν σαν Μηχανες Αεροπλανων.
Ο Χρονος Σου κρεμεται ετοιμοθανατος σε Καγκελα Αναμορφωτηριων.
Μονο Εκεινη απεμεινε να περισώσει. Να στεφανωσει την Συμφιλιωση, σαν Λυχναρι που αεναα Φωτιζει. Αδουλωτη Αδεσμευτη Ανιδιοτελης.
Οι Χαμηλωμενοι που γλυφουν τα Χωματα, δεν θα υψωσουν την Κεφαλη. Δεν θα αντεξουν την Μεγαλη Λαμψη του Ηλιου.
Μην τους μιλησεις για Φτερα......τα Φτερα θελουν δυνατους Ωμους. Η Ραχοκοκαλιά των Εκπτωτων δεν θα γευτει ουτε γουλια από τον Νέο Ουρανο.
Στην Συναξη των 7 μονο ο Ενας Αδερφος θα παραστει....
Για να ξεπηδησει από την Κυστη Της Αμαρτιας η Φοβερη Εξομολογηση.

Θα Συγχωρεσει Οσα τον Σκοτωσαν Κατά Βαθος......

Τωρα Γνωριζεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.